Schoolfotografie of een prachtig gezinsportret in regio Veenendaal

Het gaat allemaal zo snel… Voor je het weet is je baby een peuter, gaat je kleuter naar school en is je puber volwassen. Met een fotoshoot kun je een moment in de tijd ‘bevriezen’ en bewaren. Een mooie foto opent een wereld aan herinneringen, ervaringen en gedachtes. Met een foto zet je de tijd even stil.

Neem contact op

Jouw kind een stralend model bij Studio 1701

Studio 1701 is de naam waaronder ik werk als fotografe. Ik ben gespecialiseerd in fotoshoots met kinderen van alle leeftijden. Het werken met kinderen gaat me natuurlijk af. Ze zijn altijd vrolijk en trots als de shoot erop zit. Ik fotografeer vooral op scholen. Ook kun je me boeken voor een echte fotoshoot op het verjaardagsfeestje van je kind, of voor een serie mooie portretten van het hele gezin.

Bekijk mijn portfolio

Schoolfotografie

Na veel fotoshoots voor kinderdagverblijven en peuterspeelzalen kreeg ik opeens telefoontjes van ouders. Hun kinderen waren naar de basisschool gegaan en bij het zien van de jaarlijkse schoolfoto waren de ouders geschrokken. 


Hun kind stond helemaal niet leuk op de foto; hartstikke saai! Of ik niet eens met de directeur van die school wilde komen praten.


Tegenwoordig ben ik de vaste schoolfotograaf van verschillende scholen. Ik stel kinderen die het spannend vinden op hun gemak en maak altijd verschillende soorten foto’s van ieder kind tijdens de fotoshoot.


Zo kunnen kinderen en ouders zelf kiezen welke foto ze het leukst vinden. We sluiten de fotoshoot af met een high five.

Ja, wij willen een schoolfotograaf

Familiefotografie

Vakantiekiekjes en selfies op je smartphone: heel leuk, maar om ze nou aan de muur te hangen… Hebben jullie eigenlijk wel een leuke, spontane foto van het hele gezin? Of een professionele groepsfoto van de hele familie?


Familiefotoshoots zijn een specialiteit van Studio 1701. Heb je zelf een idee voor een leuke locatie, of toch liever een fotoshoot in de studio? De studio biedt ruimte aan 25 personen. Zijn er foto’s die je zelf heel mooi vindt en die je als inspiratie zou willen aandragen? Laat het me vooraf allemaal weten, ik ben flexibel en hou van een uitdaging.


Tip: een familiefotoshoot is ook een heel leuk cadeautje!

Ja, ik wil met mijn familie op de foto

Fotografie met visagie

Heb je een mooie foto nodig om jezelf zakelijk en professioneel te presenteren? Of wil je een keer een echte glamourshoot meemaken, compleet met visagie? Wie weet blijk je wel in de wieg gelegd voor een fotomodellenbestaan!


Kinderen, jongeren en volwassenen – iedereen vindt het leuk om een keer professioneel gefotografeerd te worden. In mijn studio is ruimte voor groepen tot maximaal 20 personen.

Ja, ik wil zo'n shoot

Fotoshoot voor kinderfeestjes

Geef je kind de verjaardag van zijn of haar leven met een echte fotoshoot! Laat de kids omtoveren tot gracieuze fashionqueens (eventueel inclusief visagie) of vereeuwig ze in stoere poses.


Niet alleen een bijzondere ervaring voor de kinderen zelf, maar ook heel leuk voor de ouders die achteraf een prachtige foto van hun kind kunnen uitzoeken.

Ja, dat lijkt me leuk voor de verjaardag van mijn kind

Zakelijke fotoshoot

Moet je representatief overkomen? Heb je een bedrijf en wil je mooie foto’s voor je website of andere communicatieuitingen? Of ben je juist op zoek naar een foto met uitstraling voor op je cv of Linkedin-profiel? Bedrijven kunnen niet zonder professionele foto’s. En een vakantiekiekje misstaat op een cv dat je aan een toekomstige werkgever wilt tonen. Een zakelijke fotoshoot levert foto’s op waarmee je voor de dag kunt komen. Denk aan een fotoshoot van je productlijn, medewerkers, evenement of een sfeerimpressie van je winkel of horecagelegenheid.

Ja, ik wil een representatieve fotoshoot